Anna.bg
Секс
14 януари 2015

Сексът на 20 и на 30 години

2 018
0
Сексът на 20 и на 30 годиниДа бе, сексът си е секс, независимо от това на колко години си. Все е хубаво. Само че, казват анализатори, има голяма разлика в усещането за секс в зависимост от възрастта. След редица наблюдения и анализи, проведени анкети и разговори, експерти са се опитали да систематизират по какво се различава сексът у 20-годишните и у 30-годишните. Нещата са поднесени с леко намигване, но пък нали това го има и в секса? И така...
лет.

Тялото
20 г.: Гръдта е малка, тялото ми изглежда някак уродливо, какво ще си помисли той за мен? Дори да ми твърди обратното, аз си зная. По-добре да правим секс на тъмно.
30 г.: Не участваме в снимки на порнофилм, нито пък си постваме сексуалните сцени в Instagram. Защо трябва да се изчервявам и да се срамя? Леглото ни не е студио за фотосесии, значи няма място за стеснение. Нека е светло...

Противозачатъчни
20 г.: Това е най-важният въпрос. Важен за самия секс. Секс само с презерватив, а още по-добре – съчетан с противозачатъчни, за да не се случи... не дай Боже...
30 г.: Скритата опаковка презервативи с изтекъл срок на годност както преди се съхранява в домашната аптечка, някъде между аналгина и мазилата. Прекъснатият секс е закон.

Сексуални фантазии
20 г.: „И в този момент се появявам аз, в костюм на разносвач на пици. Приготвил съм ти много горещ сюрприз...“, говори той. Тя е категорична: „Стоп!“. Еротичните фантазии ме карат да почервенявам, да пребледнявам и да се крия под чаршафите. Ако искам да споделя желанията си, мога само да шептя и да говоря по-скоро с жестове.
30 г.: „И в този момент се появявам аз, в костюм на разносвач на пици. Приготвил съм ти много горещ сюрприз“, казва той. А тя: „Не спирай, продължавай, още не знаеш в какво облекло съм ти отворила вратата...“ Най-безумната сексуална фантазия е добре дошла, готови сме за експерименти всякакви.

Отдолу или отгоре
20 г.: Той напълно сериозно и с трепет те пита как ти харесва повече – отгоре или отдолу. Ти първа едва ли ще се решиш да поведеш този разговор, най-много без излишни думи да заемеш „мъртвата точка“.
30 г.: Вие не чакате той да попита за вашето мнение, а без да се замислите, поемате инициативата и му казвате какво, кога и как да направи.

Желание
20 г.: „Е, колко? Защо непрекъснато ме моли за секс? Малко ли му беше вчера?...“
30 г.: „Как го разбирам защо е бил такъв на 20...“

Прелюдия
20 г.: Готова сте нежно да се прегръщате и да се целувате с партньора 20 минути, половин час, повече..., преди да пристъпите към основната част от програмата.
30 г.: На младите двойки, които страстно се целуват пред всички, вече гледате снизходително. Спомняйки си за себе си на тази възраст, вие разбирате, че да се целуват е единственото, което те могат да правят добре, но все още не знаят за това.

Място на срещата
20 г.: У тях, в колата, в парка, дори в асансьора, само не и у нас. А ако нашите се върнат внезапно от вилата? Как ще им обясня всичко? Не ми се ще дори да си го представя...
30 г.: Съгласни сте на секс не у дома, само ако това е „романтика в почивните дни“. Например посещение в симпатичен извънградски хотел на брега на морето.

Секс сутринта
20 г.: Ние рядко оставаме на гости един друг. Затова сексът сутрин е по-скоро любопитно изключение, отколкото навик.
30 г.: Защо не? Според мен това е отлично начало на деня. А след това задължителната чаша силно кафе, за още едно ободряване.

Отзад
20 г.: За повечето момичета аналният секс е табу. Нещо, което не се обсъжда. Слушали сте от приятелки, че е страшно и много боли. Много. Какво удоволствие може да бъде това?
30 г.: За или против? Няма нищо срамно за това да се говори с партньора. Може пък да ме убеди...

Секс маратон
20 г.: Секс от тъмно до тъмно – няма проблем. Четири, пет, шест пъти на нощ. Не е подвиг, нещо нормално.
30 г.: Сексуалното разписание веднъж на няколко дни ви устройва напълно. Вече знаете истината – най-важното в леглото не е количеството, а качеството.

В леглото или на масата
20 г.: Бинго! Вие сте сами у дома. Правите секс, където ви се хареса: под душа, на масата, на пода, на пътеката в коридора.
30 г.: По изключение може и да започнете на масата в кухнята, но така или иначе ще продължите в леглого – там е най-удобно. А с добрия матрак не можеш да се състезаваш по оригиналност.
Етикети: Сексът години
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.