Anna.bg
Рецептите на баба
07 януари 2015

Ризото с гъби

1 484
0
Ризото с гъбиНеобходими продукти
400 г гъби
2 ч. ч. ориз
2 глави лук
100 мл олио
600 мл вода
сол
черен пипер
1/2 връзка копър

Начин на приготвяне
Почистваме ориза и го оставяме да престои 20 минути в подсолена вода.
Запържваме лука и добавяме добре измития ориз. Заливаме с гореща вода в съотношение 1:3.
В тенджера задушаваме в масло гъбите, които са нарязани надребно.
Изсипваме ги при ориза, подправяме и печем във фурната на 200 градуса.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.