Anna.bg
Астроинфо
08 септември 2017

С какво е привлекателен всеки знак на зодиака

489
0
С какво е привлекателен всеки знак на зодиакаАстролозите отдавна са описали характера на всеки знак от зодиака. Ако обаче опитаме да променим гледната точка, става интересно. Т.е. да хвърлим око към зодиакалните знаци, като се опитаме да открием с какво всеки знак е привлекателен в очите на другите. Откриваме понякога неочаквани черти..

Овен
Мнозина смятат Овните за авторитарни: в бизнеса, както и в личните отношения те предпочитат лидерските позиции. Достатъчно твърди са и едновременно с това – елегантни. Секретът на тяхната привлекателност се крие в различната – мека и уязвима, част от тяхната натура. Затова астролозите съветват Овните да пробват по-често да играят в този регистър - темата в техните отношения ще зазвучи съвсем различно, по-пълно и по-дълбоко. Техният партньор ще цени особено онези моменти, когато те ще могат да му внедрят чувството за отговорност – по този начин просто показват, че му гласуват доверие.

Телец

Ако сте Телец, вие еднакво цените и първите прояви на бъдещите отношения, и вече зрелите плодове на сбъднатия роман. Чувственост и чувствителност са вашите силни страни и в този план за вас има значение всяка дреболия - от осветеността на спалното помещение до качеството на материята на спалното бельо. Не забравяйте, че и на вашия партньор също му е нужна почва за самоутвърждаване. Поверете му оформянето на домашния интериор и вашите отношения ще се превърнат във вълшебна градина, която ще отглеждате заедно.

Близнаци
За Близнаците един от главните признаци на сексуалността се явява яркият им интелект. Вие еднакво се наслаждавате както на игрите на разума, така и на игрите на модните стилове. За да се разгори вашата страст, не ви е необходимо да слушате патосни речи – по-добре да ви прошепнат на ухото няколко мръсни думички. Възбужда ви интелектуалната провокация, въпреки че любовта живее не само в главата, но и в сърцето ви. За да бъде романът щастлив и дълъг, между вас и вашия партньор трябва да има открит емоционален контакт.

Рак
Родените под знака на Рака имат необходимост от емоционална зона на безопасност – само в такава надеждна обстановка вашите най-привлекателни черти могат да се проявят в пълна сила. В основата на близките отношения за вас винаги лежат дълбоки чувства – ако вие не сте уверени в тях, просто няма да се съгласите да се разкриете. Потребностите на вашия партньор обаче могат да се различават от вашите – двама еднакви хора на света не съществуват. Дайте си време по-добре да се опознаете един друг и се научете един друг да се поддържате. Вашият идеал е двама души, които са заедно, да вървят в живота нежно хванати ръка за ръка.

Лъв
Управителят на вашия знак е Слънцето, поради което и вие се чувствате прекрасно, когато се окажете в центъра на собствената си „слънчева система”, притегляйки към себе си всички погледи на околните. Лъвовете са известни със своето пристрастие към разкоша, а така също и с бурната проява на чувства. За да не прегори вашият огън, а само да ви добавя сияние, научете се да владеете емоциите си и не забравяйте да правите пауза, когато усетите, че те вземат връх над вас.

Дева
Вие можете да бъдете много надежден и предан партньор, когато се убедите, че другият човек напълно споделя вашите възгледи и жизнени ценности. Родените под знака на Дева се смятат за крайно рационални хора, но вашата привлекателност се крие в друго – в романтичната страна на вашата натура. Старомодни комплименти и ритуали на ухажване, красив бавен танц или пикник в планината за двама – всичко това е само за вас. Позволете на вашия роман да се развива и да зрее търпеливо, без да избързвате: в такава обстановка се проявяват най-привлекателните ви черти.

Везни
Везните са знак на хармонията, затова вие сте готови да положите всякакви усилия, за да се чувства вашият партньор с вас особена, избрана личност. Вие като никой друг сте способен да дадете воля на фантазията си, за да си представите най-романтичния сценарий на отношенията, а след това да го реализирате и на практика. Особено осветление, прекрасна музика, съчетание на цветове и аромати – в такава изискана обстановка вашата привлекателност блясва с особена сила. Готвейки се за среща, преди всичко обърнете внимание на себе си – просто защото сте склонни да поставяте интересите на любимия на първо място.

Скорпион
В отношенията вашият девиз е „Всичко или нищо”. Вие обичате дълбоко и сте способни да забравите себе си, когато ви обхванат чувства. Вашият знак се управлява от стихията на Водата – именно поради това нерядко ви заслепяват силни емоции. Помнете това и се постарайте колкото може по-добре да опознаете партньора си, преди да направите решаващия избор и да поемете нови отговорности. Вие сте неотразими, когато сте увлечени и изпълнени с решителност.

Стрелец
Вашият характер и образ на мислене изискват свобода – затова вашият партньор трябва да се погрижи вие да имате необходимото пространство за творчество, открития и самоизразяване. Вашият идеален спътник за пътешествия и приключения, който вие така обичате, може като цяло да стане и ваш идеален спътник в живота. Благодарение на стихията на Огъня, която управлява вашия знак, у вас може да пламнат огнени идеи навсякъде - в работата, в спалнята или в художествената изява. Не се страхувайте да мечтаете и да измисляте нови неща – полетът на вашата фантазия ви прави неотразими.

Козирог
Астрологичният портрет на вашия знак – това е въплътената елегантност и здравомислие. Покровителят ви Сатурн ви е надарил с такъв съвършен талант на планиране, че вие се решавате да встъпите в сериозни отношения, само ако сте убедени, че те имат дълго бъдеще. Вие се възхищавате от хора, чиито амбиции също са високи, както и вашите собствени. От друга страна, звездите са ви надарили с особена чувствителност – използвайте я, за да не пропуснете момента, когато професионалните цели рискуват да станат по-важни от личните.

Водолей
Тайната на вашата привлекателност се крие във вашето необикновено жизнелюбие, както и в пълното безразличие към общоприетите правила. В самото начало на отношенията ви на вашата двойка ще са напълно достатъчни общите интереси и приятелска симпатия. С течение на времето вие ще станете по-близки, но едновременно с това ще започнете и да усещате потребността от самостоятелност и определено лично пространство. Вашият идеален партньор е този, който е способен искрено да се възхищава на вашия оригинален стил и независим характер, а не да ги възприема като заплаха.

Риби
Вашият знак е буквално знаменит със своята чувствителност и безгранична способност да обича. Материалните аспекти на живота ви интересуват доста по-малко от някои възвишени теми – като съзвучие на две души, или качеството на времето, прекарано заедно. Вашият идеален партньор е длъжен да бъде вътрешно много честен и да умее внимателно да слуша: вие няма да се решите да откриете сърцето си пред човек, у когото не усещате отклик на собствените си чувства. Не се притеснявайте да изразявате любовта си един към друг дори в най-всекидневните ситуации – всеки такъв интимен жест още повече ще сплоти вашата двойка.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.