Anna.bg
Бързо и евтино
07 декември 2014

Паниран зелен фасул

2 038
0
Паниран зелен фасул Необходими продукти
500 – 600 г зелен фасул (може да ползваме и от фризера) 
4 яйца
300 г брашно
1 малка лъжичка сода за хляб
сол

Начин на приготвяне
Сваряваме зеления фасул в подсолена вода.
Изсипваме го в гевгир да се изцеди добре и го оставяме да изстине. Разбъркваме брашното в 200 мл вода.
Разбиваме яйцата и ги добавяме към брашното.
Смесваме бобените шушулки с кашата и разбъркваме.
С лъжица поставяме от сместа в тигана и оформяме шницели.
Пържим за няколко минути в сгорещено олио от двете страни.
Изваждаме ги върху кухненска хартия да се отцедят.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.