Anna.bg
Психология
01 март 2017

Как да му намекнем какъв подарък искаме да ни поднесе

674
0
Как да му намекнем какъв подарък искаме да ни поднесеЖивеете с мъж, който обича да ви прави подаръци с повод и без повод. Или пък наближава някакъв ваш празник. Вие много бихте искали да получите конкретно нещо, но се съмнявате, че този път любимият ви ще улучи. Какво да направите? Ами най-лесният начин е да изберете път, чрез който да намекнете на силната си половинка какво би било добре да ви поднесе. Имайте предвид, че според проучвания на психолози повечето от мъжете не улавят тънките женски намеци.Значи трябва колкото се може по-ясно да заявите желанието си, но все пак не в прав текст, а с намек. Конкретно.

Подарък за красота
Дори мъжът да реши да ви поднесе козметика, той навярно не знае с какво би ви угодил, уточнява elle.ru. Вкусове разни – колкото са жените на този свят, толкова са и вкусовете. Ако влезе в магазина, там любезно ще му предложат най-новите си марки, но това не означава, че вие бихте искали точно тях. За да се избегне тази ситуация, по-добре „случайно“ пуснете на неговия вайбър снимка на нов крем за лице, примерно, или парфюм, който харесвате. Кажете на мъжа, че сте ги пратили по грешка и сте искали да ги пуснете на приятелката си, но сте объркали получателя. Не забравяте да придружите „грешката“ с коментар от типа на „Такова хубаво нещо, всички го хвалят, а аз не мога да си го поръчам. Какво мислиш?...“
Такава хитрост може да се използва винаги , но все пак не може да се прилага много често – мъжът ще се усети в един момент и ще престане да реагира на уловките ви.

Храна за душата
Иска ви се не нещо материално, а нови впечатления? Трябва да подскажете идея на мъжа и за това. Да се намекне за развлечения обаче не е толкова просто, но тук могат да помогнат интернет технологиите. Например, иска ви се да скочите с парашут, да отидете на разходка в планината или да покарате кану в бързи води. Влезте в гугъл и рекламата ще ви свърши работа. Вечерта може да споделите с мъжа си какви реклами на приключения сте видели и да му предложите да ги разгледате заедно. Кажете му например, че като дете винаги сте мечтала да скочите с парашут или да карате лодка. Ако в този момент разберете, че мъжът ви вече ви е избрал подарък, намекнете му, че за 8 март, примерно, бихте искала някаква изненада, нещо по-различно и по-нестандартно. Тогава разгледаните интернет реклами сами ще му подскажат идеята.

Нови хоризонти
Искате да научите нещо ново или да преминете курс по самореализация? Споделете с мъжа си, че вече сте минали някакъв безплатен курс, но той ви е дал само основата. Бихте искала да надградите знанията и уменията. Кажете, че човек така е устроен, че винаги иска да се учи. За да бъдете по-убедителна, кажете, че тези курсове ще ви помогнат да намерите себе си и да бъдете успяла жена във всяко отношение. Ако отдавна искате да се научите да рисувате или да се запишете на курсове по моделиране, купете всичко необходимо за творчеството и започнете да се учите самостоятелно. Вашият мъж непременно ще забележи новото ви увлечение, а на вас не ви остава нищо друго освен няколко пъти на глас да споменете, че би било прекрасно и да се запишете на курс по рисуване. А възможно е и той да сподели такава страст – така ще си станете още по-близки.

Активен отдих
Наближава пролетта, а после идва лятото, т.е. сезонът, в който показваме тялото си. Ако ви е приключил абонаментът във фитнес центъра, 8 март е чудесен повод да го продължите. Т.е. да го продължи вашият възлюбен. Не е необходимо да му казвате, че не може да се поберете в дънките си. Той ще помисли, че искате да ви купи нови. Вместо това се запасете с флаери на вашия фитнес център и ги „забравяйте“ на видни за него места. Ако ви запита защо са там, кажете му, че така се опитвате да материализирате мечтата си за нов абонамент, който вече изтича. Може да му подхвърлите, че ваша приятелка в същия този център е открила нова система упражнения, които правят перфектна фигурата за кратък срок. Мъжът не би устоял на такава съблазън.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.