Anna.bg
Астроинфо
15 януари 2017

Алтернативен хороскоп: месецът на раждане определя характера и съдбата ни, а не зодиакалният знак

3 215
0
Алтернативен хороскоп: месецът на раждане определя характера и съдбата ни, а не зодиакалният знакТова е същинска революция в астрологията: според някои специалисти не зодиакалният знак, а месецът на раждане предопределя съдбата и характера ни. Какво казват новите виждания на астролозите по въпроса?

Януари
Хората, родени в първия месец на годината, са дарени с твърд характер и непробиваема воля. Дори да става въпрос за наглед най-въздушното момиче, не се подлъгвайте: никакви препятствия не могат да сломят нейния характер. Най-невероятните трудности в живота „януарци“ понасят достойно, с гордо вдигната глава. По природа те са лидери и неосъзнато търсят до себе си човек, който би могъл да им съперничи. Решителни, уверени в себе си и отзивчиви, родените през януари страдат – и това е парадокс – от силите си. Често на тях им е трудно да намерят хора, които им съответстват по мащаб и които биха могли също като тях да следват своите принципи.

Февруари
Наглед родените през февруари са невероятно обаятелни романтици, но зад тази маска се крият малко егоистични хора, които имат много идеи и твърде малко изпълнени дела. Те могат да бъдат както елегантни сноби, така и много интелигентни хора, готови да дарят на света доброта и радост. Впрочем и едните, и другите страдат от променливо настроение и се явяват непредсказуеми личности, което доста им пречи и в професионални, и в личния живот.

Март
Добри, порядъчни, раними, възприемчиви, родените през март трудно понасят критиката и могат да плачат цяла нощ, ако някой ги обиди. Това са мнителни, чувствителни и малко нерешителни хора, които могат да бъдат напълно успешни, ако овладеят нервите си. Ако обаче се отдадат на емоцията с повод и без повод, може да изпаднат в продължителна депресия. Впрочем по най-принципните въпроси тези хора са по-безкомпромисни, отколкото родените през януари и февруари.

Април
Априлските хора са невероятни материалисти и удивителни смелчаци. Струва ти се, че не се боят от нищо. Те са решителни, уверени в себе си, те са родени лидери и винаги са в плен на някакви свои идеи и планове, поради което могат да забравят за такт и деликатност. В любовта са много страстни и нежни, доколкото се стремят така или иначе към душевно равновесие.

Май
Твърди и безкомпромисни, родените през май трудно правят отстъпки, обичат да властват и да контролират. При това с тях може да се договориш, стига да използваш логиката и железни аргументи. Настроението им е променливо, но като цяло те все пак са стабилни – верни, надеждни и принципни хора. В любовта по правило са много страстни, а в кариерата си достигат невероятни висоти. Да бъдеш в крак с хората, родени през май, е практически невъзможно.

Юни
Това са хора на информацията, идеите, клюките, капризите и промените в настроението. Те са много раними, но скриват това зад бронята на комплексите. Ярки и талантливи хора, прекрасни оратори и харизматични лидери, които, между другото, се поддават на много пороци. Ако успеят да победят слабостите си с помощта на силата на волята си, ги чака блестящо бъдеще.

Юли
Сложни, противоречиви, многостранни, тайнствени, родените през юли повече от всички други се стремят към независимост и свобода, но получавайки ги, невинаги знаят какво да правят с тях. Парадоксът е в това, че бидейки свободолюбиви хора, те самите много обичат да установяват контрол и да налагат свои правила. Родените през юли са невероятни егоисти, но много обаятелни. Тези хора умеят да обичат и да дружат, въпреки че дълбоко в душата си гледат на всички отвисоко.

Август
Родените през август са страстни и емоционални натури, знаят много за чувствените удоволствия и умеят да живеят ярко, да им е широко около врата. Те се отличават с емоционалност и енергичност, привличат хората, тъй като около тях винаги се случват интересни събития. Често обаче, бидейки лидери по натура и душа на компанията, те стават жертви на интриги заради своята доверчивост. Природното им обаяние им помага да излязат от всяка ситуация с високо вдигната глава.

Септември
Хората, родени през септември, достигат до големи успехи в бизнеса и повече от останалите имат шанса да заработват наистина огромни пари. В главата си имат същински калкулатор, който пресмята нонстоп всичко, за да бъде то разчетено и практично. Те умеят да получават удоволствие от живота и много добре знаят за какво са техните усилия – заради любовта и комфорта.

Октомври
Сложни и променливи. Външно тези хора изглеждат обикновени добряци, но ако ги погледнете по-задълбочено, ще видите противоречива смес от различни по рода си емоции, присъщо на творческите натури. Те във всичко се съмняват, поради което не може да очаквате спокоен живот, ако сте край тях. Като бонус при общуването с тях иде водовъртежът от интересни жизнени ситуации – приключенията са неизбежни.

Ноември
Ноемврийските хора са най-загадъчните личности сред всички 12 типа. Силата на волята, харизмата и интелектът са трите кита, на които се базира характеристиката на тези многостранни хора. Сред родените през ноември има много фатални жени и опасни мъже, обаятелни манипулатори, които привличат останалите като магнит. Ако нямат вътрешните си страхове и прекалените амбиции, те биха могли да покорят целия свят. Не всеки може да се измъкне от отношенията си с такъв човек без загуби.

Декември
Мъдри, силни и практични, родените през декември изглеждат крепости на разсъдливостта и здравия разум. Не така е обаче в живота. Те са страшни идеалисти, които в името на благата цел могат да пометат всичко по пътя си. Да бъдат сломени не е лесно, но те самите, попадайки във вихъра на страстите и собствените непрости представи за живота, за добро и зло, често получават неприятни жизнени уроци. Сред родените през декември има много авторитетни хора, мнението на които се чува сред обществото. Те са склонни към промяна на убежденията си с напредване на възрастта.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.