Anna.bg
Астроинфо
03 януари 2017

Годината на Петела иде с цяла армия любовници

1 382
0
Годината на Петела иде с цяла армия любовнициВ съответствие с източните вярвания и по-точно на китайците за това каква ще бъде годината обикновено се съди по животното, под чиито знак тя преминава. 2017-а е годината на Петела – един от най-кокетните и очарователни представители на източния хороскоп. Той е приятел с тези, които са привлечени от красотата и разкоша. Това е годината на позьорите, които обичат да вадят чувствата си на показ и да поставят отношенията си под светлината на прожекторите, дори те да са далече от идеала. Един от любовните девизи на тази година е „Външността е измамна”. Едно можем да гарантираме, казват астролозите: дами, пригответе се за любовни поврати и за цяла армия любовници.

Плъх
В тази година любовта ви ще възкръсне от пепелта, чувствата ви ще се въздигнат след тежко падане, а пред вас ще се открият нови сексуални хоризонти. Не казвайте „пас”. Смело напред! Ако имате връзка и искате да я съхраните, станете по-изобретателни, влезте в нови роли, поемете нов курс.
Дървен Плъх (1984 г.): Семейните връзки през тази година ще станат още по-здрави.
Огнен Плъх (1936, 1996 г.): въведете порядък в живота си и най-вече в отношенията си. Ще решите правови въпроси с партньора си.
Земен Плъх (1948, 2008 г.): Ще се запознаете с човек, който ще ви научи на много неща и ще ви помогне да се придвижите напред.
Метален Плъх (1960 г): предстои ви нелека задача – да намерите баланс между мъгляви идеали и реалността.
Воден Плъх (1972 г.): вслушайте се в интуицията си и се научете да се доверявате на партньора.

Бик
След нелеки решения, приети през 2016 г., главната ви задача през 2017-а е да потърсите компромиса. Сега вие преживявате сложен емоционален етап и сте длъжни сериозно да се замислите за неговите последствия. Любовта е най-уязвимата сфера за този знак и неговите представители (във всяка възраст) често се оказват в капана на коварни съблазнители.
Дървен Бик (1985 г.): Любовта ви е толкова силна, че се замисляте за създаване на семейство. Предстои ви да влезете в нова роля и много да научите. Ще пътешествате.
Огнен Бик (1937, 1997 г.): в живота ви се появява голяма любов (или верен приятел) и този човек ще ви помогне да разплатите стари задължения.
Земен Бик (1949 г.): премислете приоритетите си и помнете, че претенциите към близките ви хора може да се окажат зле за здравето ви. Имате шанс да изкупите греховете си.
Метален Бик (1961 г.): Годината е предназначена за това да промените направлението в живота си и да решите къде и с кого искате да живеете.
Воден Бик (1973 г.): Време е да оформите своите отношения. За вас това е годината на прогреса.

Тигър
Петелът вдъхновява Тигъра за нови идеи, за смяна на работата и компанията. Това е време да се постави фундаментът на дългосрочни и стабилни отношения. За да постигнете нови дълбини в любовта, трябва да се обърнете към Камасутра.
Дървен Тигър (1974 г): Време е да мобилизирате всичките си чувства. Предстои ви среща, която ще ви помогне да разберете в какво направление да насочите живота си.
Огнен Тигър (1986 г.): В двойката ще възникнат сериозни конфликти, които обаче са решими на семеен съвет.
Земен Тигър (1938, 1998 г.): Ваше пътешествие през тази година може да се превърне в съдбоносно.
Метален Тигър (1950 г.): Никога не е късно да разберете какво е любов от пръв поглед.
Воден Тигър (1962 г): След диви скокове и „маймунски” лудории през 2016-а е време да се спрете за душевен покой.

Заек
Пригответе се за това бойният дух на Петела да преобърне всичко с краката нагоре. Смяна на постоянния партньор (в това число и заради изневяра на партньора) и неочаквани постъпки на приятелите ще ви накарат по нов начин да погледнете на обкръжението си.
Дървен Заек (1975 г): Година на системни промени в личния, емоционалния и семейния живот. Любовта ви ще измени формата и стила си.
Огнен Заек (1987 г.): Годината ще заличи болезнени рани – вие или ще намерите подкрепа един в друг с партньора си, или спокойно, без да си пречите, ще продължите движението си в различни направления.
Земен Заек (1939, 1999 г.): Година на съзерцанието и предупрежденията.
Метален Заек (1951 г.): Всичко, което ви е нужно, е любов, казва Петелът на Заека. Време е да отмъстите на бившите си партньори.
Воден Заек (1963 г): Годината ще накара сърцето ви да тупти учестено. Оживете потока любовна енергия с помощта на йога или с пътешествие в Далечния Изток.

Дракон
Петелът просто обожава Дракона – стимулира го и го вдъхновява. Най-доброто време, в което може да кажете „Да, съгласна съм”. Съюзът, сключен в тази година, ще бъде за Дракона здрав и щастлив. На самотните Петелът ще подари приятно запознанство в първите месеци на годината – не пренебрегвайте този шанс. У новия човек има много добри качества, които, възможно е, в началото да не забележите.
Дървен Дракон (1964 г.): Като магнит привличате вниманието на срещуположния пол.
Огнен Дракон (1976 г.): Любовта е награда за настойчивостта ви.
Земен Дракон (1988 г.): Сватбеният вятър надува вашите платна – не се дърпайте.
Метален Дракон (1940, 2000 г.): възможно е преместване в името на любовта.
Воден Дракон (1952 г.): Половинката ви ще промени погледа ви към света и ще ви вдъхновява.

Змия
Петелът ви дава шанс да възстановите изгубени връзки с близките, с приятели и бивши възлюбени. Ще почувствате разпалено сексуалното си желание, което смятате за изгубено. Ако имате постоянна връзка, тази година трябва да сте по-малко импулсивни. Запазете спокойствие, вдъхнете дълбоко и не се заглеждайте по самотни мъже.
Дървена Змия (1965 г.): Любовта ще внесе в живота ви нови навици и традиции. Очакват ви приключения.
Огнена Змия (1977 г.): Ако не признаете грешката си, ще чувствате върху себе си последствията от Огнената Маймуна по време на цялата година на Петела.
Земна Змия (1989 г.): Ще поемете нови семейни задължения.
Метална Змия (1941, 2001 г.): Вашата мисия в Годината на Петела – да помагате на любимия във всичко.
Водна Змия (1953 г.): Пред вас се отварят вратите на нови големи възможности.

Кон
Трябва окончателно да се простите с онези възможности, на които не сте обърнали внимание през 2016-а. Влакът потегли и не можете да го стигнете. Не се отчайвайте и продължавайте движението си в избраната посока. На пътя си обаче е възможно да срещнете човек, заради когото ще ви се прииска да смените посоката.
Дървен Кон (1954 г.): Помислете за смяна на работата – това ще донесе емоционален подем и романтично запознанство.
Огнен Кон (1966 г.): Бавно, но сигурно влизате в отношения, които ще станат ключ за вашата емоционална стабилност.
Земен Кон (1978 г.): Престанете да витаете в облаците – стъпете твърдо на земята и едва тогава погледнете към небето.
Метален Кон (1990 г.): Водете разговор с любимия – така ще стигнете ново ниво в отношенията и ще сформирате надеждно партньорство, за да развивате успешно всяко начинание.
Воден Кон (1942, 2002 г.): Заемете се с йога или медитация – това ще добави в живота и отношенията ви необходимата хармония.

Коза
След дълги усилия и похабени нерви вие най-накрая ще постигнете желания прогрес в живота. Важно събитие в живота ви може да се превърне възобновеното приятелство с бившия ви партньор или появата на непознат кандидат, който ще ви изненада приятно с неочаквани подаръци и романтични признания.
Дървена Коза (1955 г.): Прогресът е бавен, но съществен. Ситуации, възникнали в първата третина на годината, ще променят всички семейни планове.
Огнена Коза (1967 г.): В любовта ще направите вихрен скок. Чувствате се така, все едно, излезли от затвора, получавате възможност да обиколите целия свят.
Земна Коза (1979 г.): На пътя ви се появява човек от миналото – отличен шанс да очистите кармата си.
Метална Коза (1943 г.): Начало на бурни и емоционални отношения с дългосрочна перспектива.
Водна Коза (1994 г.): Получавате шанс да възстановите изгубени семейни връзки и отново да се заемете със строителство на домашното огнище.

Маймуна
В любовта трябва да установите примирие, за да избегнете загуба на ценната енергия ци. Отново ще върнете вярата в себе си, силата на волята си и устойчивостта, за да въплътите в живота семейните планове в краткосрочна и дългосрочна перспектива.
Дървена Маймуна (1944 г.): Внимавайте с кого искате да споделите времето си.
Огнена Маймуна (1956 г.) Равномерно разпределяте времето си между партньора и работата.
Земна Маймуна (1968 г.): Всеки малък спор и недоразумение може да се превърне в начало на непримирим конфликт. Трябва да проявите дипломация в чувствата.
Метална Маймуна (1980 г.): Любовта ви през тази година ще бъде тясно свързана със силни алтруични пориви.
Водна Маймуна (1992 г.): Оставете в миналото отровните отношения и отворете пред себе си нови хоризонти.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.