Anna.bg
Астроинфо
10 декември 2016

Кратък хороскоп за 2017 г. от Василиса Володина

3 225
0
Кратък хороскоп за 2017 г. от Василиса ВолодинаУспехите в живота на всеки човек зависят не само от неговите сили и възможности, но и от разположението на звездите – така поне казват астролозите. Известната руска телевизионна водеща и астролог Василиса Володина вече направи своите изчисления за 2017 г. Тази прогноза ще ви подскаже кои зодиакални знаци ще бъдат късметлии в различните житейски сфери.

Любовни и семейни отношения
През Новата година зодиакалните знаци трябва да се вслушат в зова на сърцето и да посветят повече време на личния си живот.
Звездите препоръчват на Овните да обръщат повече внимание на молбите на своите близки. Не проявявайте излишен егоизъм. Великодушието ще осигури успех в любовните дела на тези, които си търсят втората половинка, и ще донесе хармония и щастие във вече създадените отношения.

Близнаци, научете се да прощавате и да отстъпвате. Семейните отношения ще бъдат успешни при тези от вас, които слязат от небето и се научат да различават подмазването от истинските знаци на внимание. Браковете на Близнаците, сключени през 2017 г., ще бъдат здрави, ако семейните отношения се градят върху взаимно уважение и доверие.

Василиса Володина често съветва хората да бъдат по-търпеливи в решаването на семейните спорове. На първо място това засяга хората, родени под знака Рак. Който разбере, че личното щастие не зависи от един човек, а от двамата в двойката, ще постигне успех в любовта.

На Стрелците им е необходима позитивна нагласа, за да имат успех в любовните и семейни отношения. Успехът в любовта ще бъде на страната на тези, които се научат да правят компромиси. Смело планирайте семейните си пътувания. Нова любов очаква уверените в себе си хора, които не се зациклят върху дребните житейски неприятности.

Залог за успех в любовта за Водолеите е самоотвержената грижа за партньора. Внимателното отношение към проблемите и нерешените въпроси на любимия човек ще доведе до още по-голямо уважение и хармония в семейството. Решението да узаконите връзката си през 2017 г. ще бъде прекрасно начало на дълъг и хармоничен съвместен живот.

Финансово благополучие и кариера

За Телците годината обещава да е плодотворна. Възможно е кариерно израстване и поява на нови финансови възможности. Проявявайте търпение и трудолюбие – новият етап ще бъде богат на изненади. Позитивното мислене ще ви помогне в стресовите ситуации и ще ви мотивира за успех.

Хороскопът съветва Везните да се въздържат от необмислени постъпки. Претеглените решения и екипната работа ще им осигури добри доходи през цялата 2017 г. Не се отказвайте от отговорна работа или от смяна на дейността. Командировките и курсовете за повишаване на квалификацията ще ви помогнат да разширите кръга на търсене на желана и високоплатена длъжност.

Василиса Володина съветва Козирозите да насочат силите си в първата половина на зимата към възстановяване на изразходваната енергия. Трудолюбивите Козирози ще получат повишения и финансово благополучие през пролетта на 2017 г. Успехът ще съпътства и тези, които решат да участват в различни лотарии – имате голям шанс да получите голяма печалба.

Във втората половина на годината Рибите могат да получат отговорни проекти, от които не бива да се отказват. Те ще ви помогнат да определите по-нататъшните си действия за повишаване на материалното благополучие. Посветете времето си на детайлно обмисляне на плановете си за професионална дейност. Правилното подреждане на приоритетите ще ви помогне да заемете желаната длъжност и да се издигнете с няколко стъпала по кариерната стълбица.

Здраве и енергетика

Физическото и емоционално здраве на Лъвовете ще е в своя пик. Енергийният потенциал нараства, а физическото натоварване ще помогне на имунитета ви с двойна сила да ви защитава от вируси и негативна енергетика.

Астрологът прогнозира добро самочувствие на хората, родени под знака Дева. Активните Деви могат да са сигурни, че здравето им е вън от опасност. Правилното укрепване на имунитета ще ви даде възможност да постигнете желаните резултати във всички сфери на дейност. Позитивните нагласи и подкрепата на близки хора ще ви помогнат да повишите енергетиката си.

На Скорпионите хороскопът обещава благоприятна година, за да работят над допуснатите грешки. Успехът ще бъде спътник на онези Скорпиони, които внимателно се грижат за здравето си. Позитивните мисли са залог за добър имунитет и енергетика. Не позволявайте на лоши мисли да влияят на вашето биополе, по-често вдигайте настроението си чрез любимите си занимания. Позитивното мислене ще помогне да се реализират плановете ви.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.