Anna.bg
Секс
07 декември 2016

Интимен хороскоп за декември (част първа)

1 159
0
Интимен хороскоп за декември (част първа)Ако до Никулден не ви е останало време да си помислите за това какво ви чака този месец в сферата на интимното, време е да обърнете внимание на звездите. Защото декември, да не забравяме, е месецът на Коледа и Нова година – все празници, по които очакваме да ни се случи нещо хубаво, включително и в областта на сексуалните преживявания...

Овен
Неслучайно има една поговорка, че всичко ново е добре забравено старо. Романтично настроената Венера в началото на месеца е готова да възстанови отношенията ви с някой стар познат. Не е изключено в приятелска компания да се запознаете с някого, когото ще пожелаете начаса. Ако не се страхувате да се впуснете в приключението, декемврийските звезди ви обещават най-ярки усещания. А ако вече имате сериозен партньор до себе си, Венера ви дава шанс да подобрите още връзката си. За да я освежите, назначете си среща на необичайно място или заминете заедно на предколедно пътешествие – така в сексуален план ще се откриете един за друг отново.

Телец
Какво и да се случва, все е за добро – именно така звездите съветват да бъдат възприемани събитията на Телците през декември. Дори да не ви е минавала никога мисълта за служебен роман, нещо такова се задава на хоризонта. В интимен план страстите разгорещява решителният Марс, вашите апетити нарастват – но трябва ли да се смесва сексът с кариерните интереси? Сексуалният хороскоп за декември подсказва: за да се почувствате равни в любовта, понякога е полезно да заемете такава силна професионална позиция, какаво заема вашият партньор. Именно такъв шанс се открива пред вас.

Близнаци
В любовния сектор вашият хороскоп се реди от яркия Юпитер, а това означава само едно: очаквайте щедри новогодишни подаръци. Освен това в началото на месеца Венера ви настройва на романтична вълна, Слънцето добавя енергия и съживява либидото – духом и телом вие сте готови за необичайни приключения. Ако все още търсите своята половинка, сексуалният хороскоп за декември ви дава шанс да преживеете вълнуващи моменти. Възможно е да не става дума за дългосрочни отношения, но въпреки това онези, които ще ви донесе неочаквана среща, ще бъдат изпълнени с чувственост и силни емоции. Постоянните партньори също ги чака обновление на чувствата: представете си че изживявате за първи път любовен роман – това ще умножи удоволствието ви.

Рак

Общителният Меркурий през този месец ви е приготвил цяла програма от увлекателни срещи, разговори и беседи. Емоционалната откритост и готовност за контакт е онова, което ви е нужно, ако все още търсите своята романтична половинка. А ако вече сте двойка, не е изключено у вас да се появи желание да пробвате в секса нещо ново – и задължително да споделите своите усещания с партньора. Сега инициативта излиза от вас и вие сте готови да престъпите предишните табута и ограничения. Ситуацията може да се измени в последната декада на декември: Меркурий встъпва в ретроградна фаза и започва обратно движение. Какво означава това в интимен план? Възможно е да си спомните за предишни любови или да поискате да преосмислите съществуващи отношения.

Лъв
Вие поставяте любовта и чувствеността в самия център на вашата вселена. Вие много цените своя партньор, готови сте във всичко да му се възхищавате, като в отговор очаквате пълното му отдаване. Сексуалният хороскоп за декември обнадеждава: много от вашите надежди ще се оправдаят, ако, отдавайки се на вълната на романтиката, се постараете да видите пред себе си реален човек, а не идеалния му образ. Такава позиция ще ви бъде много полезна, ако встъпвате в нови романтични отношения. А постоянните партньори декемврийските звезди съветват по-ясно и по-често да говорят един на друг за своите интимни желания. И най-важното – да слушат отговорите на партньора. Това ще е само от полза за интимния ви живот.

Дева
В началото на месеца в любовния сектор на вашия хороскоп се срещат женствената Венера и общителният Меркурий: този звезден дует пробужда у вас желание да кокетничите, да общувате, да флиртувате, да съблазнявате. Не е изключено едно лекомислено романтично настроение да доведе до това, че корпоративно парти да постави началото на служебен роман. Вие сте приятно удивени и подобен поврат на събитията, както и силата на собствените емоции ви тласкат към нещо забранено. Вие трябва да прецените дали си струва подобно неочаквано приключение. Сексуалният хороскоп за декември съветва: отложете сериозните решения за януари, а сега просто се наслаждавайте на момента.
(Следва продължение)[i][/i]
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.