Anna.bg
Мъжът до мен
15 септември 2016

Как да намерим мъжа на мечтите си

1 739
0
Как да намерим мъжа на мечтите сиВсяка жена си е задавала този въпрос в някакъв момент от живота си. Най-лесният отговор и най-често даваният е, че няма универсална рецепта. Специалистите са съгласни с това, но пък задават въпроса: защо някои жени буквално се къпят в мъжко внимание, докато други с месеци стоят в сайтовете за запознанства, но така и не успяват да уредят поне една реална среща? Отговаряйки на този въпрос, психолозите установяват, че всички проблеми се намират изключително в нашата глава. Съвсем не е задължително да си красавица с мерки на фото модел, за да вземеш акъла на представителите на противоположния пол. За да намерите мъжа на мечтите си, казват експертите, е достатъчно да се придържате към 6 простички правила. Ето ги и тях.

Пропускайте миналото
Моделът на отношения между мъжа и жената се кодира у девойката от най-ранна възраст още в семейството. И ако вие сте видели пред очите си не съвсем добър пример от своите родители, то шансът отново и отново да моделирате някои болезнени ситуации, но вече в своите отношения, рязко се повишава. Затова се постарайте да пропуснете миналото и да забравите за старите обиди. Всеки мъж е определен опит, който може и да не ви е направил щастлива, но по някакъв начин ви е добавил мъдрост в мисленето. Не го забравяйте.

Формулирайте ясно своите желания
Изяснете си пакет от качества, които според вас трябва да притежава идеалният мъж. За някои това ще бъдат чувството за хумор, щедростта и умението да се справя в конфликтни ситуации. За други – галантност и кавалерство. За трети – умения в леглото, и т.н. Някои ще си паднат по мъжаги с атлетично телосложение и умение да въртят ястия в кухнята. Постарайте се колкото може по-ясно и определено да си представите своя бъдещ партньор. Не искайте той да притежава всички положителни качества. Тогава няма да го намерите никъде. Ако ви се нрави определен тип външност, не се срамувайте да сложите на мобилния си телефон любим актьор или изпълнител. Визуализирайте своята мечта, често си представяйте, че започват да ви ухажват, както на вас ви се иска, както и къде би могло да бъде мястото на първата ви среща. Колкото по-ясно формулирате желанията си, толкова по-скоро светът ще отговори на въпроса ви.

Обикнете себе си

Преди да произнесете фразата „Обичам те”, научете са да казвате „Аз”. Това е подход към живота, който винаги сработва: жените, които не уважават собствената си индивидуалност, едва ли ще могат да привлекат вниманието на достойните мъже, способни да изградят здрави отношения. Научете се да се приемате такава, каквато сте. И дори заради няколко излишни килограма у вас това да не се получава, пробвайте поне да започнете да се борите със своите комплекси и недостатъци. Пропуските, които ще видите у себе си, по-скоро се явяват такива само и единствено във вашия поглед. Не забравяйте: за всяка стока си има купувач и за всеки влак – пътници. Много мъже смятат по-закръглените женствени форми за далеч по-привлекателни, отколкото спортното телосложение.

Работете над себе си
Представете си каква жена би могла да заинтригува мъжа на вашите мечта и станете нея. Ако си го представите като успял бизнес мениджър, не е необходимо да извайвате мускулесто тяло във фитнеса – достатъчно е да бъдете елегантна и стилно облечена в делови стил, дама, достойна да бъде до него на поредния светски коктейл. Бъдете обективни: ако искате да срещнете идеалния мъж, направете така, че той да не може само да премине край вас.

Започнете да променяте пространството около себе си

Престанете да живеете като отшелничка. Обзаведете се с вещи, които предполагат наличието и на мъж в дома ви. Например купете чифт мъжки чехли и ги поставете до огледалото в коридора. За всеки случай. Или заменете единичния диван с широка двойна спалня. Това ще ви помогне да създадете около вас правилната енергетика. Позволете си да мислите за това, че съвсем скоро във вашия живот ще се появи човек, комуто тези вещи ще се понравят.

Оставяйте се понякога по течението

Съществува една интересна закономерност – ако оставите да се носи по течението една или друга ситуация във вашия живот, то тя се решава от само себе си. И любовта не прави изключение. Затова престанете да търсите във всеки симпатичен представител на противоположния пол мъжа, с когото ще може да живеете до края на дните си. Научете се да получавате удоволствие от флирта и от ухажването и когато го направите, повярвайте, мъжът на вашите мечти ще се появи на хоризонта.
(По материали от чуждестранния печат)
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.