Anna.bg
Любопитно
18 декември 2015

Джедай бракосъчета двойка от Австралия

1 258
0
Джедай бракосъчета двойка от АвстралияКерълайн Ритър и Ендрю Портърс от Австралия се ожениха на премиерата на новия филм от „Междузвездни войни“, съобщава The Sydney Morning Herald. Церемонията по бракосъчетанието се състоя пред Китайския театър TCL в Лос Анджелис.

За да успеят да попаднат едни от първите на представянето на „Междузвездни войни: Събуждането на силата“, двамата млади прекарали на опашката пред кинозалата близо две седмици. Двамата вече са пътували до САЩ за друга премиера от любимата сага – през 2005 г., когато на екран излиза епизодът „Отмъщението на ситхите“.

Церемонията на бракосъчетанието на Ритър и Портърс изпълнил „рицар джедай“. Самият Дарт Вейдър отвел невестата до олтара. На събитието присъствали Чубака и R2-D2. Сватбената торта също била тематична и когато младоженците не успели да я разрежат със светлинния меч, присъстващите ги посъветвали „да използват Силата“.
В края на церемонията президентът на Китайския театър TCL Елвин Хайт Кушнер пожелала на новобрачните: «Керълайн и Андрю, да пребъде с вас Силата винаги». Младоженците нарекли своята сватба „една сбъдната мечта“.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.