Anna.bg
Мъжът до мен
22 юли 2015

В леглото: Какво не обичат мъжете

3 424
0
В леглото: Какво не обичат мъжетеМнозина смятат, че претенции в леглото могат да проявяват само жените. Те обикновено казват дали са удовлетворени, или не. Мъжът обаче също има своето право на недоволство. Едно сериозно допитване сочи няколко неща, които силният пол не харесва в леглото и се дразни от тях. Вижте ги.

Пасивност
Не става въпрос за ролева игра, в която жената играе ролята на пасивна. Това е нещо друго. Дразни обаче, когато любимата не дава никакви признаци на инициатива, проснала се е на леглото, отпусната като дюшек, отговаря на позвъняванията на джиесема си или пък чете текстово съобщение и задава тъпи въпроси от рода на „Свърши ли? Толкова бързо?...“ Като цяло подобно поведение мъжът възприема за „Не ми харесва сексът с теб“. Ако е така, по-добре си кажи какво не ти харесва, убеден е мъжът.

Неувереност в себе си
Да, може да се притеснявате от малкия си бюст, примерно, и от недобре оформеното дупе и да го правите в реалния живот пред чуждите мъже, но е глупаво да го показвате в леглото с любимия, когато сте се разголили и правите секс или пък това ви предстои. Не трябва да настоявате мъжът да загаси светлината, нито да питате „Толкова ли съм дебела наистина?...“ Мъжът обича нахаканите жени – ония, които не се притесняват от голотата си, които са уверени в собствения си сексапил и привлекателност.

Командирският тон
Да, има много неща, които мъжът не знае в секса. Не е необходимо обаче да му се карате за това и да го поучавате с менторски тон. Може да го насочвате, но това трябва да става внимателно, не поучително. Може да му казвате, а не да го командорите – погали ме тук, моля те, много ми е приятно така, докосни ме там, искам да усетя езика ти на... Въпросът в случая е на интонация – тя не трябва да е заповедническа, а нежна, като шепот...

Жертвеност
Ако смятате, че оралният секс не ви е по вкуса и не е за вас, просто го кажете на мъжа в пряк текст, а не се правете на жертва или още по-лошо – да обиждате и да хвърляте обвинения в нецензурност. Почти няма мъж на света, който да очаква от жената сто процента покорност. Мъжът знае много добре, че жената има свои представи за прекрасното, има своите фантазии и желания, които просто трябва да заяви.

Естественост
Знайте, че за мъжа няма строги правила: той може да се възбуди както от акуратната епилация на бедрата ви, така и от окосмеността им. Както от аромата на скъп парфюм, така и от уханието на тялото ви след 30-минутен фитнес. Мъжът като цяло предпочита естествените неща, които излъчват здраве и придават блясък в очите. Ако косите на жената са гладки и бляскави, няма значение за мъжа дали са дълги или къси. Ако тялото и е здраво и атлетично, за мъжа няма значение дали тя носи размер XS или L.
Мъжът не обича веднага след секса жената да нахлузва пижамата и да хваща телефона или да сяда зад компютъра. Това дразни. Кара мъжа да се съмнява дали тя наистина е изпитала оргазъм или само го е симулирала.
Може да прозвучи странно, но мъжът не обича още жената да мие косите си преди сън и да ляга с мокри коси. Все пак има два случая, когато мокрите коси на жената възбуждат мъжа. Първият е, когато двамата са заедно под душа, а вторият, ако плуват заедно на Малдивите...
Много мъже не харесват, когато жената се прави на отворена, има циничен език и пише мръсни есемеси, а когато се стигне до леглото, се оказва неопитна и неумееща почти нищо. За мъжа това е лъжа и провокация. Жената трябва да е последователна...
И пак нещо по-скоро учудващо: има мъже, които не харесват прекаленото старание на жената в секса. Това силният пол го усеща веднага. Мъжът долавя кога жената се съмнява, че партньорът й е достатъчно възбуден, и започва да се старае да си свърши работата до край. Това бие по мъжкото му самочувствие. Не го правете!
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.